Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 november, 2020

Årets 7-armade ljusstake är uppe

Det blir 5.e året jag har en 7-armad ljusstake. Vad är det med det då? Det är väl en VÄLDIGT vanlig sak vid jul, tänker du. Jo men jag gör den av 7 stycken vanliga ljusstakar så det är ljusstakar som får stå framme 52 veckor om året och inte bara 5-6 veckor som de där elljusstakarna man vanligen har. Du fattar?

Du kan se 2016 HÄR och 2019 HÄR.

Jag har fått med tre jultrender i årets bild. Ser du dem? Du får ingen betänketid för här kommer svaren:

* Torkade apelsinskivor, läs HÄR hur du gör dem.
* Nypon på naken gren
* Färgade ljus

Dock kommer du inte se några DIY-snurrade ljus hos mig trots årets megatrend. När jag blev varse att för att göra dem så ska man använda parafinljus. Det vill jag inte. I år har jag bivaxljus. Jag provade att snurra dem. Det gick inte! Don’t do it. Blev bara pannkaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.