Det är så knas hur jag vänder på året i mitt jobb. Ja får uppdrag som ska tryckas i tidningar och då är det inte sällan upp till ett halvår innan det ska publiceras som jag måste leverera, jobba ”fel” årstid. Så i dag har jag stått och bakat saffransbullar och lussebullar. Sedan semestern har det varit julkakor och höstmys.

I mitt kök och på min diskbänk är det fullt upp med vintriga saker medans…

… utanför fönstret är det värsta sommarvärmen, svalor och måsar i luften samt tut från båtar och i radion så lyssnar jag på Sommar i P1.

Det är vartannat år som detta blir tydligt. 2021 kom min julbok, 2023 kom året-runt-boken och nu 2025 kommer det något väldigt kul som jag tror du kommer gilla. (adlinks)
Det är bakvänt så det förslår, i dubbel bemärkelse! 😂

Även om det är knas kalendermässigt nu så har jag ett mycket kul jobb. Och ett välsmakande jobb måste jag säga 😂

Ja, för det här är ju världens godaste och saftigaste lussebulle. Kolla in receptet HÄR och låt dig inspireras. Kanske du också vill vara lite off och mumsa gott. För även om saffransbullar är jul, december och lucia för de flesta av oss så är det ju förbenat gott hela året!
Ha en somrig dag och … GOD jul … eller???
