Jag hoppas din påsk är och får fortsätta vara glad. Jag är själv rätt chockad faktiskt. Inte över påsken utan över att det varit 1 800 000 personer hemma i mitt kök. Nej inte fysiskt utan via Instagram då min film jag gjorde där jag visar hur jag färgar och mönstrar ägg helt naturligt har … Läs mer
Gubbröra är en av våra favoriträtter. En kall gubbröra kan passa till de flesta av årets högtider (jul, påsk, midsommar) men även till vardags. Passar till sillunchen och som förrätt på fina middagar. Och sedan är det perfekt nattamat och varför inte till den matiga frukosten. Serveras på bröd eller knäcke, på tallrik eller liten skål. … Läs mer
Vitlöks- och timjansdoftande påskalamm Ingredienser: 1 kg lammstek, utan ben 5 vitlöksklyftor 10 grenar färsk timjan 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 50 g smör Gör så här: Värm ugnen till 175 grader°. Stick lammsteken med en smal vass smal kniv och gör 5 – 7 hål. Skala vitlöksklyftorna och dela dem om de är stora. Lägg en vitlöksklyfta (eller en halv klyfta) på … Läs mer