Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

13 december, 2017

Vinn & skapa din egna karta av Mapiful

Vinn & skapa din egna karta i samarbete med Mapiful.

Välkomna att öppna den trettonde kalenderluckan och här finner vi vägledande posters från Mapiful.

I dag är ledordet personligt när det kommer till trenden för inredning. Vad kan då vara mer personligt än att ha ett eget unikt minne på väggen i form av en plats?

Är det den stad du bor i, den ort du kommer från eller en plats som betytt mycket för dig? Oavsett så har du möjligheten att skapa just din egna karta med din betydande plats.

mapiful.com skriver du in den stad eller plats, under knappen Designa din egen, du vill ha en kartposter på och sedan får du upp kartan. Du kan ändra text och design efter eget tycke.

Vinn & skapa din egna personliga karta

Två vinnare kan idag vinna varsin unik karta från Mapiful. Vinnarna får presentcheck på kartposter, 50 x 70 cm, värda 1000 kr/st för att skapa sin unika karta, välja design och färg själva.

För att vara med och tävla behöver du svara på frågorna i kommentarsfältet nedan senast i dag 13/12 kl 23.59.

1. Vilket år grundades Mapiful?
2. Vilken geografisk plats skulle du vilja ha en poster över och varför då?

Vinstens värdet är 1000 kr. Vinnarna utses av jury och kan ej överklagas. Vinnarna meddelas på mejl från Mapiful. 

15% Rabatt!!!

En liten julklapp vill jag sända er redan nu! Jag och Mapiful ger tillsammans dig 15% rabatt och gratis leverans på din beställning. Skriv in HELENALYTH15 så får du 15% rabatt i kassan vid ditt köp. Prefekt julklapp!

Comments (17)

  • 1. 2015
    2. Både jag och min sambo kommer från en håla i Blekinge. Det hade varit jätteroligt att ha en karta över lilla Olofström i vår första lägenhet 🙂

  • 1. 2015
    2. För snart två år sedan rev vi sommarstugan och byggde nytt hus vid en sjö i Sörmland. En karta över området där vi bor skulle vara toppen ??

  • 1. 2015
    2. Jag hade velat vinna en karta över min och min mans nästa resmål, som jag tänkte överraska honom med. Jag tänkte boka en resa till Amsterdam, en stad som både han och jag blivit förälskade i. Att ge honom en karta och två biljetter – vilken bättre present kan han få?!

  • 1.2014
    2. Jag skulle välja Dalarö, eftersom jag har så fina minne där ifrån när jag var liten. Vi hade båten där som vi åkte ut med och badade, fiskade och fikade.

  • 1. År 2013
    2. Jag skulle välja en plats i Florens, där jag bodde en tid för mer än tjugo år sedan. En väldigt speciell tid som jag ser tillbaka på med värme, fast en hel annan fas i livet – före familjelivet. Jag har sett de här fina Mapiful så många gånger men inte kommit till skott att beställa. Nu håller jag tummarna!

  • 1. 2014
    2. Min lilla lilla stad Munkedal. Där är jag född men jag är den ende i min familj som bor kvar där. Min äldsta dotter ska snart flytta och då vill jag att hon får med sig en karta över den stad hon är uppvuxen i.

    Kram Åse

  • 1. Idén till företaget kom 2014 och sedan grundade man företaget år 2015!
    2. Jag skulle vilja ha Köpenhamn. Det är min och sambons absoluta favoritstad som vi gång på gång återvänder till. Det skulle vara så kul att ha på Köpenhamn på väggen här hemma och dagligen få påminnas om våra resor dit.

  • 2014, Har flyttat runt mycket under de senaste åren men längtar alltid hem till Stockholm som jag gärna skulle ha hängandes på väggen!

  • 1. Vilket år grundades Mapiful?
    2015
    2. Vilken geografisk plats skulle du vilja ha en poster över och varför då?
    Jebel Bishri i Syrien där jag deltog i fornminnesinventering i början av 2000-talet. Nu är det halvöken med endast nomader boende där men en period under bronsåldern och nu senast under hellenistisk tid (ca 300-100 f.Kr.) grönskade området.

  • 1. Jag är inte hundra procent säker, men vill minnas att det är 2014.
    2. Jag skulle gärna vilja ha en karta över Rörö, en ö i Göteborgs skärgård. Jag var där en vecka varje sommar fram tills jag var 11 år. Jag har väldigt fina minnen därifrån och tycker att det vore fint på en karta med både mycket hav och land.

    God Jul!

  • 1. 2014
    2. Karlskrona. Där träffade jag världens goaste kille för 20 år sedan som är min man nuförtiden:-)) Det vore så roligt att fira våra 20 år tillsammans med en fin Karlskronakarta på väggen! …och markera på kartan platsen där han senare friade till mig:-))

  • 1) 2015
    2) Jag skulle vilja göra en karta över Nya Zeeland och ge till min man som fyller år i januari. NZ betyder så mycket för oss. Vi gjorde en resa där 2010 när vi var nyförlovade. Vi hade efter många år tillsammans gått igenom en kris men kommit ut starkare och bestämt oss för att välja varandra för resten av livet. Resan blev avstampet och symbolen för vår fortsatta livsresa och NZ var sådär magiskt vackert som bara NZ kan vara. Det är och förblir en speciell plats för oss. Tänk så härligt att bli påmind om detta varje gång man sneglar på väggen!

  • 1. 2015

    2. Rättvik. Jag vill ge tavlan till min mamma, som var sommarbarn i Rättvik från 3-15 års ålder. Jag är helt säker på att det var den lyckligaste tiden i hennes liv, och har ofta funderat på hur hennes liv varit om hon blivit kvar där i vuxen ålder. Nu blev det inte så, men hon har fortfarande kvar kontakten med sin sommarsyster. Så även jag har fina minnen från somrar i Rättvik, och mina föräldrar åker fortfarande dit varje sommar.

  • 1. Lite lurigt… på hemsidan ser det ut som 2014, men det verkar som företaget registrerades 2015. Så kanske är både 2014 och 2015 korrekt?
    2. Jag skulle önska en karta över Jönköping, staden där jag är född och uppväxt, men det är även där jag mötte och senare gifte mig med min man. Många fina minnen därifrån ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.