Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 september, 2020

Julstök i mitt kök. Äntligen!

Jajamensan! Nu är det fullt fokus på en massa jul. Jag är så glad över roliga och kreativa juljobb som just nu fyller mina dagar.

Idag har jag bakat och lagat gott till adventsfika för ett roligt jobb. I morgon ska det stylas upp för just en adventsfika som jag hoppas ska inspirera. Kommer komma i en tidning nära dig snart. Så spännande att få göra.

Jag hade laddat med allt gott som jag skulle baka och laga så dofterna av jul skulle fylla hela huset. Men för den perfekta julstämningen måste det ju även vara julmusik, så är det bara. Nu jobbar ju maken hemma och han har telefon-/videokonferenser typ non stop så att ha hög julmusik skulle ju inte gå. Hans kollegor hade väl undrat om frugan blivit galen, ha ha.

Men lurar kan man ju ha. Så perfekt. Har flertalet olika jullistor som jag skapat, bland annat DENNA som gick varm idag.

Köket före jag satte igång. Bara att trycka på start med allt gött!

Skållade bland annat mandlar till förbannelse! Men rätt meditativt ändå.

Och så här såg det ut mitt i allt julstök. Ett härligt kreativt kaos som sig bör. Ja, det var dagen det och imorgon ska det som sagts plåtas snyggt. Hoppas jag i alla fall. Tur man gillar julen så mycket så det är härligt med jul redan i september, ha ha.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.