Följ mig:
Hemma hos mig Jul Kök Portfolio

Julstök i mitt kök. Äntligen!

23 september, 2020

Jajamensan! Nu är det fullt fokus på en massa jul. Jag är så glad över roliga och kreativa juljobb som just nu fyller mina dagar.

Idag har jag bakat och lagat gott till adventsfika för ett roligt jobb. I morgon ska det stylas upp för just en adventsfika som jag hoppas ska inspirera. Kommer komma i en tidning nära dig snart. Så spännande att få göra.

Jag hade laddat med allt gott som jag skulle baka och laga så dofterna av jul skulle fylla hela huset. Men för den perfekta julstämningen måste det ju även vara julmusik, så är det bara. Nu jobbar ju maken hemma och han har telefon-/videokonferenser typ non stop så att ha hög julmusik skulle ju inte gå. Hans kollegor hade väl undrat om frugan blivit galen, ha ha.

Men lurar kan man ju ha. Så perfekt. Har flertalet olika jullistor som jag skapat, bland annat DENNA som gick varm idag.

Köket före jag satte igång. Bara att trycka på start med allt gött!

Skållade bland annat mandlar till förbannelse! Men rätt meditativt ändå.

Och så här såg det ut mitt i allt julstök. Ett härligt kreativt kaos som sig bör. Ja, det var dagen det och imorgon ska det som sagts plåtas snyggt. Hoppas jag i alla fall. Tur man gillar julen så mycket så det är härligt med jul redan i september, ha ha.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Anja 24 september, 2020 at 22:33

  Så spännande!!!
  Vi pratar redan mycket jul!! Vi måste sätta agendan för det årliga släkt-julbaket!!

  • Svara Helena Lyth 30 september, 2020 at 14:05

   Hej Anja. Vad härligt med en familj som är så redo. Det gillas 🙂

   Kram
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close