Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 juni, 2015

Fredagsbukett i vårt kök & tatuering på handen

Denna fantastiska bukett fick jag plocka själv. Nej, det var inte en magisk äng jag besökt utan ett lunchevent som Samsung höll i där man fick sätta samman en egen bukett. Jag var som ett barn i en godis affär. Eller som en inredningsbloggare i en blomsteraffär…

Frossar i rosa pioner, finns knappt något vackrare.

Har en utmaning till mig själv och det är att göra lite större bilder. Hamnar lätt i närbilder och stilleben för att det är enklare bilder. Inte lika enkelt att få hela rum att se så där läckra och inbjudande ut. Men jag måste testa och kanske att jag har lärt mig få till det om ett tag. Hoppas ni har överseende.

Här är då en del av köket. Hörna med kaffe- och temöjligheter.

Och det där eventet då? Hur var det? Väldigt inspirerande. Fick testa en manick som gav svindel fast jag stod stadigt på marken. Ett headset med optik som gör att man kan titta på en telefonskärm med filmer av utsiktsplatser. Jag såg ut över ett landskap med berg och ängar. Med gyrofunktion upplevs det som om man svävar under en helikopter. Med skärmen på sig ser man åt alla håll och och nedåt så fanns mina fötter inte där (så klart) och det fick mig att nästan svimma. Lider av en seriös höjdrädsla. Kan tänka mig att denna sak är bra lämpad för spel.

Fast, visst är jag snygg i den där manicken?? Märks det att jag är lite oteknisk…?

Sen så kunde man få en temporär tatuering där. Klart jag ville ha det oxå. Synd att det bara håller ett dygn.

Och sen var det då fritt fram att leka florist. Vilket fantastisk blomsterhav.

Hoppas att ni nu får en härlig fredag och att den lilla, lilla värme som svepte över oss igår stannar och växer.

Comments (2)

  • Jag har precis hittat till din blogg, den är verkligen helt underbar. Vad otroligt inspirerande bilder! Och älskar buketten, verkligen jättefin.

    • Åh tack Lina! Dina ord värmer så fantastiskt. Stort tack och jag hoppas kunna fortsätta inspirera.

      Kram och trevlig helg önskar jag dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.