Happy halloween! Idag den 31/10 är det halloween enligt alla regler och du får vara beredd på att det kan knacka på dörren av små monster som ber om bus eller godis. Så har du inget godis får du så snällt bjuda på ett bus… Men här kommer jag med både ock kanske? Finger food i sin rätta bemärkelse.


Finger food till halloween med grissini & skinka
Med grissini och kallrökt skinka tillsamman med mandelflarn får du ytterst äckliga fingrar. Så enkelt, så snabbt och alldeles perfekt för halloween. Ja, jag skulle nog faktiskt säga att det inte finns något annat tillfälle dessa bör serveras.


Vira skinkan runt fingerlånga grissinis och lägg ett flarn av tunt skuren mandel i toppen som en nagel. Det behöver inte vara snyggt och perfekt virat för dt är ju hela grejen – att det ska slafsigt ut. Och om grissinin syns blir det bara som om det är benknotorna som tycker fram så det är också okej.
Hittar du inte kraftig grissini i butiken kanske en ölkorv också kan funka tänker jag.

Men varför Picasso? tänker du som läste rubriken. Jo jag har alltid älskat fotografier på honom, fotat av Robert Doisneau där Picasso sitter med stora händer av bröd:

Så den ville jag nu återskapa. Fram med min franska styling och tassarna.

Ja ja, A för effort I alla fall väl?

Ha nu en festlig fredag och händelserik halloween. Och du vet väl var du hittar inspirationen??? HÄR så klart.

Underbart!