Följ mig:
Trädgård | Uteplats Utan kategori

Första buketten från trädgården är plockad

29 maj, 2013

Och inte med vilka blommor som helst. Nämligen med mina favoritblommor; förgätmigej.

Jag lever i lyx! I går, efter en lång dag på jobbet och en seg hämtning från dagis, var det så skönt att få pusta ut i vår lummiga trädgård. Jag, barnen och en av katterna sträckte ut i gräset och andades in luften och dofterna från syren och grönskan. Då bestämde jag att lite av allt det vackra skulle in. En liten, spretig och vacker bukett med förgätmigej står nu på köksbordet. Som en dröm.

Follow on Bloglovin

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Pysselbolaget 29 maj, 2013 at 08:39

  Jag älskar också att kunna plocka in blommor direkt från trädgården, även om det den här tiden på året mest växer maskrosor hos oss. En gul glad maskros i en vas och gräs mellan tårna kan gör vem som helst både lugn och lycklig!

  Hälsar Karin/Pysselbolaget

  • Svara Helena - amelia.se 29 maj, 2013 at 08:54

   Håller helt med, en maskros ska inte förringas. Stoltare blomma får man leta efter. Och just nu är det roligaste nöjet för mig och barnen på väg hem från förskolan, att blåsa de vita maskrosbollarna och se de små fallskärmarna falla. Vackert!

   Ha en fin onsdag!
   Kram

  Lämna en kommentar

  Close