Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

29 maj, 2013

Första buketten från trädgården är plockad

Och inte med vilka blommor som helst. Nämligen med mina favoritblommor; förgätmigej.

Jag lever i lyx! I går, efter en lång dag på jobbet och en seg hämtning från dagis, var det så skönt att få pusta ut i vår lummiga trädgård. Jag, barnen och en av katterna sträckte ut i gräset och andades in luften och dofterna från syren och grönskan. Då bestämde jag att lite av allt det vackra skulle in. En liten, spretig och vacker bukett med förgätmigej står nu på köksbordet. Som en dröm.

Follow on Bloglovin

Comments (2)

 • Jag älskar också att kunna plocka in blommor direkt från trädgården, även om det den här tiden på året mest växer maskrosor hos oss. En gul glad maskros i en vas och gräs mellan tårna kan gör vem som helst både lugn och lycklig!

  Hälsar Karin/Pysselbolaget

  • Helena - amelia.se

   Håller helt med, en maskros ska inte förringas. Stoltare blomma får man leta efter. Och just nu är det roligaste nöjet för mig och barnen på väg hem från förskolan, att blåsa de vita maskrosbollarna och se de små fallskärmarna falla. Vackert!

   Ha en fin onsdag!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.