Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

31 december, 2014

Nyårspyssel för kvällens gäster

Gott slut!! Årets sista dag är här och i kväll ska det poppas champagneflaskor och sättas fyr på raketer. Som småbarnsförälder så blir nyår nu för tiden liksom mer åt det stillsamma hållet. Inte så mycket nattklubb och dans till arla morgonen. Gäller att satsa på det goda i stället. En femrätters väntar på att tillagas och njutas.

Gästerna kommer i eftermiddag och vi ska laga tillsammans. Tänkte överraska med lite nyårspyssel för dem också. Alla ska få göra sina egna nyårshattar.

Färgskalan för mitt nyår går i mörka, dova färger med silver så pappershattarna blir i mörkblått och får dekoreras med silverstjärnor, silverglitter, stjärnstans och vit penna. Tänker att hattarna ska häftas ihop och även häfta fast gummibanden. Ska bli kul att se gänget pyssla och agera modister.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.