Följ mig:
Inredning Utan kategori

Spriten i lådan

23 augusti, 2013

I helgen var jag med några kära väninnor på en underbar lunch på Hotel Skeppsholmen. Unik miljö och grymt god mat. (Återkommer med en mer utförlig recension) Tycker det är så kul att gå ut och äta och låta mig inspireras av mat och inredning. Man får se roliga presentationer av mat som man kan överföra till hemmet.

En sak som jag såg på Hotel Skeppsholmen jag direkt gillade var ett barskåp i form av en barlåda. Likör, konjak och andra avec-sorter stod i en gammal vinlåda näst intill kaffeserveringen. Gillade den rustika känslan i lådan och det var en snygg presentation.

Och ett mycket bra sätt att återvinna en gammal vinlåda. Två flugor i en smäll.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena N 23 augusti, 2013 at 13:24

  …och en liten söt vas från Svenskt Tenn. Jag har haft en sådan vas i fyra år snart, och i tre år har jag samlat ekollon, och försökt att få dem att gro. De ska med fördel plockas i oktober, ligga i en skål med vatten och efter ett antal veckor kommer förhoppningsvis någon av dem att gro. Än har jag inte lyckats, men jag ska på’t igen i år. Skam den som ger sig, för jag vill verkligen ha en liten ekplanta i min vas. Kram och en fantastisk helg till dig Helena.
  http://helenanygrund.blogg.se

  • Svara Helena - amelia.se 23 augusti, 2013 at 13:42

   Precis! Jag är också i begrep att sätta i gång med mitt lilla planta-projekt. Faktiskt fått fjutt ett år men gjorde det fatala felet att plantera plantan i kruka. Det ville den inte.
   Så sött med de spirande löven. Vi får hålla tummarna att vi båda lyckas detta året 🙂

   En riktigt fin helg önskar jag även dig!
   Kram

   • Svara Helena N 23 augusti, 2013 at 16:22

    Vet inte om jag har missuppfattat det där med att ”ligga i en skål med vatten”, för mina ekollon låg och ”simmade” och så bytte jag vatten vartefter det blev slemmigt och äckligt. Hur gjorde du?
    Kram Helena N

 • Svara Jennie Bergius 23 augusti, 2013 at 14:25

  Ja vilken smart och fin idé! Härligt 🙂 <3 Jennie

 • Lämna en kommentar

  Close