Följ mig:
Bakning & Godis Tips & Trix

Hur jag räddade en ful kladdkaka

22 februari, 2015

I går på vår afternoon tea blev kladdkakan bara helt fel. Inte i smaken eller egentligen konsistensen utan att jag hade fel form och det blev kladd av allt. Då skar jag kakan i små delar och la dem i små pralinformar jag sparat. Små attraktiva mumsbitar.

Men nu var kakan större än vad jag hade formar till så då blev det även en variant på cake pops. Tog bitar av kladdkakan och rullade i chokladströssel var på en pinne stacks ner i chokladkladdet.

Av mitt misslyckande blev det en helt perfekt efterrätt. Ingen kunde gissa att det var något som gått galet utan att detta var en önskan om att servera på annat sätt än vanligt. Typiskt mig ju, att vilja göra på nytt sätt. Så här kommer jag göra igen – helt klart!

Så klart blev det en succé bland de små gästerna.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Linda 22 februari, 2015 at 10:59

  Mycket uppfinningsrikt sätt att rädda kakan!
  Den här idén tar jag med mig! 🙂
  Tack för en mycket inspirerande blogg!
  Kram

  • Svara Helena Lyth 23 februari, 2015 at 00:44

   Hej Linda! Tack snälla för dina fina ord!! 🙂 Så kul att få vet att jag kan inspirera.

   KRAM

  Lämna en kommentar

  Close