Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

1 mars, 2015

Giants House of Cards

Alla ni som börjat klämma de nya avsnitten av House of Cards på Netflix, räck upp en hand. Då jag nu är utan familj så är jag master of the fjärrkontroll för några dagar. Gllömt bort hur det var att mitt på dan sätta sig framför tv.n och se på nåt.

I fredags släpptes hela säsongen av dundersuccén House of Cards och på jobbet gick diskussionen om det var en dansande Stenmark eller en kylig Spacey man skulle se på. Blev den senare.

Med detta kom jag på att mitt Giant House of Cards låg i en hög. Det stora korthuset tog jag ned innan jul och glömt bort. I går byggde jag upp det igen. Men jag får inte till det snyggt på det blå skåpet. Gillar dessa stora kort och måste hitta en ny bättre plats för dem.

Jag har gjort en ny papperslykta och den passade bra till korthuset i alla fall. Vill du göra en sådan lykta? Klicka då här.

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.