Följ mig:
Jul Julpyssel Paketinslagning

Väv in julklappen med paketsnören för verklig julkänsla

21 december, 2015

Som ni vet så älskar jag paketinslagning så jul är ju som, ja, julafton för mig, hö hö…

Här kommer ett tips på ett paket som blir väldigt snyggt och stilrent samtidigt väldigt juligt. När jag gjorde denna så tänkte jag på de vävda papphjärtan som man hänger i julgranen. Titta på filmen lite längre ner här så får du nog ett hum om hur jag gjort.

 

Blir så fint och mottagaren kommer garanterat bli glad och imponerad. Kanske inte vill öppna paketet, ha ha ha!

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Magda 21 december, 2015 at 22:52

    Så snyggt!!!

  • Svara Marielle 22 december, 2015 at 18:39

    Wow, hur snyggt som helst ju

  • Lämna en kommentar

    Close