Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

14 juni, 2021

Men då säger vi HEJA SVERIGE!

Ett mästerskap i fotoboll är precis vad vi behöver nu. Något att samlas runt som inte har med pandemier eller sjukdomstal att göra tycker jag.

I kväll ska vi äta en massa sill från min julboks-fotografering (återigen – så bra med samma mat till våra stora högtider, ha ha) och sedan slå oss ner i soffan med massa chips. I en annan situation hade jag gärna bakat eller lagat något härligt snacks men det finns det ingen ork, eller tid, till denna gång. Inte heller så har jag gjort någon härlig HEJA SVERIGE-skylt men det gjorde jag 2016. SÅ jag är miljömedveten (?) och återanvänder bilder från då.

Dessa bokstäver hade jag vikt av A4-papper. Vill du också göra dem så har de hela alfabetet här i mallar HÄR. Varsågod!

Idag är det en stor dag här hemma. Våra hantverkare har börjat med att sätta tillbaka våra fönster och ta bort kåporna vilket gör att vi nu kan se ut och framförallt att ljuset kan komma in igen. Jag kan nog inte med ord beskriva den lättnad jag nu känner. Att leva så här instängt har inte varit bra för min själ.

Så det är HEJA till lite allt möjligt idag. Men mest till fotbollslaget. Det känns så stort att vi igen kan ha ett mästerskap att se på som sagt. Ljusare tider verkligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.