Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

26 februari, 2016

Ett tips för extrahylla i hyllan och fredgsbuketten/riset

Fredag! Tjoho vad härligt. Denna vecka har bestått av vab, inställda dagmöten, lite för lite jobb gjort och samtidigt roliga kvällsevent. Salt och sött.

Köpte ett körsbärsris på väg hem från lämningen av dottern på förskolan. Lillkillen får snörvla hemma en dag till. Det fick bli ett, just nu, kalt ris istället för en blommande fredagsbukett. Ställer den på hyllvagnen i köket och låter den trängas med kokböcker och barnens pysselmaterial.

Kom på att jag kanske inte tipsat om just denna vagns möjligheter. Hyllplanen är höga och en våning skulle lätt bli två. Ställt, eller snarare lagt, en gammal sockerlåda på översta planet och på så sätt gjort hyllplanet till två. Hyllplanen är så djupa så det finns dessutom plats framför sockerlådan.

Jag älskar att styla denna yta efter säsong, humör och tillfälle. Och lillkillen verkar vara med på det hela också. Eller så var det den gamla basebolls-bollen som var spännande.

Nu är det Barnkanalen för hela slanten och jag hoppas kunna få lite gjort innan det blir hämtning av de stora och fredagsmysinfernot drar igång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.