Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

4 november, 2016

Tjuvat till julpyssel – gran och röda bär

“Mamma, varför har du en stor grenknipsare med dig till skolan?” Ja, det var väl en befogad fråga från dottern när vi gick till skolan nu på morgonen.

Idag har jag en intensiv julpysselsdag (Ja, det är galet att jag har detta till yrke numer) och ska fotografera en massa. Den bästa rekvisitan finns utanför husknuten för det är väl ingen tid på året som man helt hejdlöst drar inså mycket natur som vid jul? De bästa juldekorationerna och stämningssättarna måste vara julgran, julblommor, kottar, grenar från barrträd, (senaste trenden är nakna lärkträdsgrenar med söta kottar) och kransar.

Kände mig som en tjuv på vägen hem med sekatören i högsta hugg fast det var grannen som kapat ett träd så grenarna låg ju redan där. Granruskan var samma sak men scouten i mig vill inte ta från naturen. Men fallfrukt/fallrekvisita måste väl vara okej?

Så, nu blir det bara ett litet “hej hej” för nu ska jag kavla upp ärmarna, värma limpistolen och öppna färgburkarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.