Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

7 augusti, 2017

Klipp från Nyhetsmorgon med kräftpynt & länkar till pyssel

Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Några pysseltips till kräftskivan hanns med i Nyhetsmorgon på den korta tiden vi hade och andra tips får jag återkomma med här på bloggen.

Här är klippet från morgonens inslag. Länkar med de pyssel som hanns med finns längre ner så du kan skapa dina egna vackra dekorationer till kräftskivan i lugn och ro, ha ha ha!

Så gör du din egna kräftmåne
Skapa egna lyktor till kräftskivan
Utskrift av mallar av kräftor till girlang
Massa matnyttiga tips och recept för kräftskivan

Kl 05.50 fick jag komma in i studion som var helt mörklagd, kall och tom. Hade en timma på mig att ställa allt på plats. Några glödlampor i mina ljusslingor föll i backen med glassplitter överallt, klättrade på pallar med snören, sladdar fick dras om och vips så var den timmen borta. Pust, jag hann!

Att gå in i ett sminkrum är som att gå in i en parallell värld för där inne blir jag en annan. Fattar inte hur de lyckas men hur sliten och glåmig jag än är så förvandlas jag till nåt annat. Askungerummet får jag kalla det!

Så, dax för sändning. Akta sladdarna Peter!!!

Det var 9.e gången jag var fick vara med på Nyhetsmorgon och det slog mig hur icke-nervös jag var denna gång. Faktiskt lite obehagligt. Vill ju känna lite pirr och att “stå på tå”. Kanske att jag fortfarande är i lite semestermood? Inte vaknat helt i huvudet, ha ha!

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.