Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

4 augusti, 2017

Dekoration till kräftskiva | Girlang med papperskräftor & dill

En väldigt enkel och fin dekoration till kräftskiva att göra själv är en girlang med utklippta papperskräftor (utskrift längs ner) och dillkronor.

dekoration till kräftskivan

Nästan så enkelt det går att göra en dekoration till kräftskivan. Sedan beror ju pillet och jobbighetsgraden i hur många kräftor du orkar klippa ut och hur lång du gör den.

Gör så här: Klipp ut kräftorna (utskrift längs ner) och knipsa dillkronor. Spänn upp ett snöre eller band där girlanden ska vara. Fäst sedan kräftor och dillkronor om vart annat.

KLICKA HÄR för utskrift med kräftor att ladda ner. Ladda ner filen och skriv ut. Antingen skriver du ut på röda papper och klipper ut kräftorna eller rita av en kräfta på kraftigt papper och använd sedan som mall att använda på annat papper.

Mer dekoration till kräftskiva?

Gör egna papperslyktor
Vik din egna “kräftmåne”
Ladda ner utskrift med snapsvisor till kräftskivan

SparaSpara

Comments (5)

  • Hej Åsa. Tack för att du hittade till min blogg. Alltid trevligt att få meddelanden (även om de är väldigt korthuggna…) från er som läser. Sidan har uppdaterats och då bröts länkarna. Jag se vad jag kan göra. Jag hoppas du uppskattar min blogg i övrigt så länge.

   Ha en fin dag.
   Kram
   Helena

 • Hej Helena!
  Tack för fin inspiration! Jag använde din mall förra året och klistrade dem på partyhattar, något som var väldigt uppskattat. Går det möjligen att få tillgång till mallen igen? Vore väldigt tacksam!
  Hälsningar, Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.