Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

30 november, 2017

35 minuters juldukningstips med mig i Mitt Kök

Dukningstips i samarbete med Cervera och Mitt Kök

Igår var jag med på min livs första livesändning på Facebook tillsammans med Mitt Kök på Cervera. Du kan se sändningen HÄR. Och ja, hoppsan – det blev något galet med sändningen så första delen är på sniskan, ha ha! Får vrida mobilen, laptopen eller huvudet. Så kan det gå när det är live!

Så roligt att göra live-tv vilket jag älskar med Nyhetsmorgon men här var det snäppet roligare då jag fick kontakt med er som tittade och kunde ställa frågor. Det var verkligen så roligt och givande. Hoppas det kunde ge lite inspiration för vinterns dukningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.