Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

21 augusti, 2016

Välbehövlig paus!

Halloj i söndagen. Håller just på som en bläckfisk med åtta armar att olja köksbord, tvätta undan meterhöga högar av kläder, skissa på hur vi ska planera hyllorna i vår walk-in-closet vars bygge stannade av, planera upp kommande vecka som är fullsmockad av jobb redan samt komma tillbaka till normal hjärnkapacitet efter hektiska dagar med hög arbetsbelastning, inskolning av en dotter i förskoleklass och en son i första klass och planering och fix av vårt områdes cykelfest som gick av stapeln igår. 110 pers cyklade och skrattade på våra gator för att sedan avsluta med toktung disco på en båt vi hyrt. Magisk kväll!!!

Att det är mycket nu är ett understatement så det blev en liten paus här på bloggen. Ibland blir det så, något vi nog alla känner igen och kan behöva.

Mitt i allt känner jag en sådan tacksamhet över att ha det hektiskt. Måste få lite helikopterperspektiv:
• Tänk att jag har fått äran att vara mamma till tre barn varav två blivit så stora att de ska skolas in!
• Wow, att jag har jobb!!! Den tid jag sökte massor av jobb, hoppade på diverse osäkra jobb och allt jag bara bad om till högre makter var att få stabilt jobbliv minns jag allt för väl.
• Att få vara omringad av människor som jag får kalla vänner, och att de vill hänga med mig.
• Att jag har ett härlig hem och det får ta sin tid att fixa färdigt. (och vad är färdigt???)

Ja, nu svamlar jag på. Kan vara för att jag gick och la mig kl 03 med svullna dansfötter… Vad jag ville säga var: Hej! Nästa vecka kommer bli lite mer matnyttig och inhållsrik  här på bloggen då det är pressvecka och Formex. Fullt ös.

Skickar med en inspirationsbild jag tog i somras i Göteborg. Det är från Artilleriet Studio. Artilleriets inredda lägenhet som har öppet oktober ut så missa inte besöka innan det är för sent. Stora blommor på en stol. Gott så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.