Följ mig:
Kalas & Dukning Utan kategori

Duka med snygga "mormorservetter"

9 oktober, 2013

Vet du vad ”mormorservetter” är? Det är ett uttryck för när man tar till hushållspapper som servetter, som en redig mormor skulle göra. Du vet, när man inte känner att det är rätt tillfälle att ta fram de fina linneservetterna och/eller har några snygga papperservetter hemma. Lite fint försöker man vika hushållspappret och lägger bredvid tallriken och skriver i huvudet att köpa pappersservetter nästa gång du handlar.

Men nu kan man sluta skämmas då jag såg ett nytt hushållspapper. Det ska tydligen vara jättebra men det jag främst tänkte på var det snygga mönstret i pappret. Det är också lite styvare papper så då kan man ju göra fina rullar av det. Detta papper var från Lambi.

Gillar verkligen det skarpa mönstret. Här har jag tagit gamla paketsnören och gjort rosetter runt det rullade hushållspappret och bakom finns två svarta servettringar jag köpt för längesen på Svenskt Tenn.

Detta passar extra bra idag då det är INGRID som har namnsdag. Det är ett familjenamn (mitt mellannamn) så idag blir det findukning med (mycket passande) mormorservetter och tårta. Grattis alla Ingrid!!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena N 9 oktober, 2013 at 10:44

  Grattis på din dag Ingrid Helena!
  Ha en jättefin namnsdag.
  Kram Helena N
  http://helenanygrund.blogg.se

  • Svara Helena - amelia.se 10 oktober, 2013 at 11:13

   Tack kära du! Det blev en riktigt fin namnsdag med tårta. Och snygga servetter 😉

   KRAM!

 • Svara Ida Alm. Fröken på grönkullen 10 oktober, 2013 at 14:04

  Vad kul att jag hittade din blogg! Grattis till en liten trea som jag förstår snart anländer! Själv hänger jag hemma med min trea, som nu är sju månader och faktiskt har fått det fina namnet Ingrid. 🙂

  • Svara Helena - amelia.se 11 oktober, 2013 at 13:30

   HEJ IDA!! Åh vad kul att du hittade hit! Stort Grattis till en liten Ingrid. Och så får jag säga grattis i efterskott till henne på namnsdagen.
   7 månader, oj vad tiden går fort. Hoppas du får en fin tid nu med lilltjejen och att ni alla mår bra.

   Stora kramar
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close