Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 mars, 2018

Så blåser du ut ägg – både råa & kokta!

Nytt avsnitt av Larsson och Lyth och det är det mest kladdiga kanske? Bland de roligaste i alla fall. Nu ska du hänga med för nu går det undan, ha ha!

Att blåsa ur ägg är toppen till påsk – först och främst får du ett tomt skal att kunna påskpyssla med men sen får du ju så klart ett ägg att tillaga. Men vänta nu! Det står ju i rubriken att det både är råa OCH kokta ägg. Jajamensan! Kolla in filmen så får du se hur du kan göra bästa partytricket på påsklunchen!

Blev du sugen på Anna Marías skjorta? Kolla in hur hon gjort den HÄR.

Du prenumererar väl på vår kanal? Så klart du gör men du kanske känner någon som inte gör det?? Säg då till dem att göra det HÄR. För du anar inte hur mycket påskpyssel vi har på gång. Det vill du inte missa!!!

Sugen på mer påskpyssel? Kolla in min Påskpysselkategori för en massa härligt pyssel. Hoppas du hittar något du gillar.

Comments (1)

  • Blåsa ut en kokt ägg, såå kul!! Rått ägg har jag ju gjort blåst tidigare men blir sugen på att prova med kokt också 🙂 Men jag måste bara fråga (med risk för att dumförklara mig själv) men skalet från det kokta ägget går väl inte att använda??? Det blir väl sprickor i det så de är bara att slänga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.