Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 maj, 2018

Godbitar från pressnyheterna för hösten 2018

Nu är det pressvecka i Stockholm där pressvisningarna duggar tätt. Det är PR-byråer och företag som visar nyheter för hösten 2018. Det blir till att ha fortsätta skor om man säger då: 13 161 steg togs bara idag…

Och som vanligt är det lite knas att tänka höst när sommaren jobbar sig fram som bäst utomhus men ändå lite härligt att veta att allt rör sig fram och rullar på som vanligt.

Men, hur som helst; nu ska vi titta lite på det som mötte min blick och fastnade lite extra. Kanske du redan sett det på min Instagram och Stories där? Häng med för det blir mer visningar i veckan.

Först visningen jag gick på var Ceannis som blandar väskor med inredningsdetaljer som kuddar.

Är midjeväskan tillbaka för att stanna nu igen? Jag som ska båtluffa i sommar kan ju inte låta bli att tycka att den är rackarns praktisk men inte helt övertygad. Fast den i fårpälsimitation är ju så fin.

Och pälsimitation var det mycket av hos Ceannis. Så häftigt och fint. Perfekt för oss som egentligen skulle vilja ha kvar våra gosedjur, hi hi!

En nyckelrings-tassel med mobilladdare? Jajamensan!!! Tar två tack!

 

Linum visade en sådan fin färgskala och vackra mönster. En härlig turkos och mörkt blå med kamel gjorde mig glad och inspirerad.

Syns inte jättebra men botten på de mönstrade kuddarna är riktigt mörkt blå. Blev så kär i det här mönstret och färgkombinationen.

Och så klart slår mitt julhjärta lite hårt när jag får se en juldukning, ha ha. Linums mönster tas nu ut i en julig tappning med djupt röd blomma och grön-turkosa blad.

Och överlag är denna kombination med julröd och turkos väldigt spännande. Det känns väldigt fräscht och funktionellt. Fint med mässing som här.

 

Sedan en promenad från Östermalm till Vasastan och Trendgruppen som samlat visade upp sina kunders nyheter.

En trend som Cervera plockat upp är bartendertrenden. Nu önskar vi blanda och mixa våra cocktails hemma vid våra drinkvagnar. Shakers och andra proffsverktyg kommer nu till butikerna. Inte bara det – även spännande dryck så som alkoholfri gin och smaksatta tonics. Detta vill jag testa!

Fiskars har en spännande serie på gång. Gjutjärnsgrytor med beläggning som gör att de är diskmedelståliga. Samt att den träring som är en vacker detalj ovanpå blir grytunderlägg.

Och här står jag och tar en rufsig badrumsselfie omgiven av härlig rosa färg från Alcro.

 

Vidare med stora kliv till Rustas pressvisning med en höstig afternoon tea.

Härligt våningsfat i glas. Och får man längta efter hösten och just afternoon Tea redan nu. Vill inte hoppa över sommaren, nä herre jösses, men fick ett litet längt ändå.

Snygga runda speglar. Och snyggt att sätta tillsammans.

Stapelbara pallar som är sköna att sitta på kan man väl aldrig få för många av? Små pallar med stoppning i fina färger.

Den lilla kanten på dessa kuddar gör så mycket. Och kamelfärg mot blått igen!

 

Ja, detta var ett litet axplock av nyheterna och idag fortsätter jag pressveckan så det är bara att hänga med i min Instagram och Stories. Hoppas ni blir inspirerade.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.