Följ mig:
Smårätter & plockmat

Just nu i mitt kök: fredagsmys de lux

31 maj, 2019

Hej på dig denna fredagskväll! Hoppas du haft en fin fredag så här långt. Kanske du har varit klämdagsledig? Själv har jag jobbat men hemifrån, stora barnen på fritids och lillkillen följde med maken och praoade så nästan en vanlig dag.

Alltid lite konstigt med sådana här halvveckor – blir ju liksom omstart på ledigheten så att säga. Men inte mig emot för det ger ju faktiskt TVÅ fredagsmys, ha ha!

Hämtade barnen tidigare på fritids och tog en promenad til butiken. Köpte på oss lite gott att ha som förrätt, som en charkbricka, plockmat.

Blir alltid så härligt när man lägger upp allt på ett stort fat eller stor skärbräda. Inga konstigheter eller svåra saker men när det ligger så här presenterat så ser det så klart mer avancerat ut. Bra va?!

Och sedan ett fång syrener från trädgården. Tror jag ska ta mig ett fat läckerheter och sätta mig med maken på trappan ut i trädgården med något svalt i glaset.

Detta få ackompanjeras av en Spotifylista maken hittat; sommarplågor. En bättre fredag alltså.

Och så tackar vi maj – du har varit fin. gett oss både det ena och det andra. Mest oväntat var det ”snöfall” av aspfrön du klädde marken med några dagar. Det glömmer vi aldrig.

Ha nu en fin fredag så ses vi igen redan i morgon. Då har jag något sött, gott och lite roligt att bjuda på. Hoppas du hänger med.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Joanna-livet med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2 31 maj, 2019 at 18:00

    Så gott det såg ut

  • Svara Marita Gill 31 maj, 2019 at 19:13

    Du är bara bäst inspiration o kärlek ?Tack Helena

  • Lämna en kommentar

    Close