Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 oktober, 2019

Nytt i dotterns rum & färgskalan har satt sig

Nu har det gått 8 månader sedan jag gjorde om dotterns rum och kärleken till rummet verkar växa och hon trivs så bra där med färgerna och hur allt blev. Något som verkligen satt sig är färgskalan vilket egentligen blev en lyckad slump. Lila är hennes favoritfärg så det skulle väggarna vara men hennes lilla alkov ville jag göra mer ombonad så den blev vinröd och för att bryta av lite med en tredje färg blev det ljust, dammigt rosa. Denna fantastiska tre-enighet visade sig då som sagt vara helt fantastisk.

Och nu har jag utökat med fler kuddar i passande färger. Tar steg bort från den lilla flickans rum till den mera tweenie-tjejen som faktiskt bor här.

Blev helt kär i den här vinröda kuddarna med snygga zebror på (adlink). Hur bra passande inte dom här? Och då tavlan är från Köpenhamns zoo var ju motivet också perfekt.

Sedan en snygg avlång rosa kudde i hög kvalitet med passande svart kant. Går så perfekt ihop dessa två kuddar som ändå drar åt helt olika håll. Ett plus ett lika med tre som det heter.

Rosa, rött och gosigt men ändå inte för sött skulle jag säga att det är i dotterns lilla sovalkov.

De fluffiga kuddarna får fortsatt vara kvar.

Vi har, precis som väldigt många småbarnsfamiljer, ett havet stormar här om nätterna. Jag är 180 cm, maken 199 så när de två små (för den äldste sover alltid i sin säng) nattvandrar över till oss får jag inte plats. Då väljer jag alltid dotterns lilla alkov. Här sover jag faktiskt som en prinsessa bakom den härliga sammetsgardinen. Jag grymtar lite “det vore ju bra om ni sov i era egna sängar” och så men faktiskt sover jag riktigt bra här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.