Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

30 januari, 2021

Firar bröllopsdag med papphjärtan & date

Idag för 11 år sedan blev jag en fru och jag fick kalla min älskling för make. Det är längesedan nu men minnena består och framförallt så finns bilder att titta på och bli varm utav. Den dagen då kärleken firades ihop med alla de nära och kära vi älskar.

Du kan se massa från vårt bröllop HÄR. Ibland undrar jag hur vi lyckades skapa ett så perfekt bröllop, precis som vi önskade och drömde om, med en liten 9 månaders bebis. Ammade gjorde jag också. Men allt går bara man vill. Och har fina vänner.

I år blir det inget stort firande men vi har, till våra barns enorma glädje, barnvakt och en middagsbokning. Dock blir det ju en kort dejt då restaurangerna stänger 20.00.

Jag har skapat lite hjärtligt pynt här hemma för att faktiskt fira till det. Ska låta det få vara Frame för kärlek behövs alltid och snart är det ju faktiskt alla hjärtans dag ju!

Detta pyssel är nog mitt favoritpyssel. Det var i alla fall det inlägg som var det första jag gjorde som fick mycket uppmärksamhet. De kan se det inlägget med beskrivning i steg-för-steg HÄR.

Vill du ha mer tips till alla hjärtans dag? Vad bra, för jag har en hel kategori och du ser allt för denna hjärtliga dag HÄR.

Så enkelt, så vackert och så passande dagar som dessa.

Men innan vi drar på dejt med höga klackar och läppstift så ska det bli snölek, pulkaåkning och jag hoppas även på lite skridskoåkning. En riktig vinterlördag har vi här i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.