Följ mig:
Frukost Hemma hos mig Påsk Påskpyssel

God morgon! Första påskpyntet på plats

14 mars, 2021

Ser du det? Ser du det första påskpyntet för året som tagit sin plats i hemmet? Det är liksom inte som vid jul där högtiden rasar in med buller och bång redan i slutet av oktober utan påsken är lite mer trevande, försiktig och dyker upp bara några veckor innan själva högtiden.

Hur som helst, nu har den första riktiga påskiga saken tagits fram. Och ser du den?

Ja men det är ju äggvärmarna jag gjorde förra året. Äggvärmare som jag försökte brodera som påskägg. Du kan se dem HÄR.

Jag tyckte det var dags för dem att få vara med.

Och sedan så kan man väl säga att den här dra-mig-baklänges-buketten också är ett påskpynt? Så vackert färgglad och vårlik, eller hur?

Jah, vad händer idag då? Söndag och ledigt, inga bokade planer så kanske lite trädgårdsfix? Eller kanske att jag ska vara duktig och planera min arbetsvecka i förväg? Sådant är jag helt värdelös på utan jag är lite mer ”vad MÅSTE jag göra idag?” vilket inte är ett vinnande koncept kan jag säga. Det här med att få fart på mig precis innan deadline är verkligen att leva farligt. ja nära döden kanske, därav namnet deadline…

Hursomhelst: jag önskar dig en fin söndag!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Pernilla 14 mars, 2021 at 08:05

  Påskigt och fint, Helena!
  Hahaha, kommer du ihåg den där gången för många år sedan när jag vann din utlottning av julpysseltidning o du fick skicka den ända bort till Australien?!
  Kram Pernilla x

  • Svara Helena Lyth 19 mars, 2021 at 14:54

   Hej Pernilla och visst minns jag det. Det var så sjukt roligt hur det blev. Hoppas den kom till användning.

   kram
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close