Följ mig:
Tips & Trix

Min laddare, nej inte din laddare

16 juli, 2021

Nu inför sommaren och delade sommarstugor så blir det ofta ett himla sjå att hålla koll på vad som är mitt och ditt. Jag har tipsat om detta tidigare men nu när jag skulle märka nya sladdar så tog jag nya bilder för det tåls att påminnas om: min laddare, inte din laddare. Jag lånar gärna ut men at the end of the day vill jag ha tillbaka min laddare.

Med färgad papperstejp marekrar jag runt både kontakt och sladd. Då kan man hitta de som hör ihop också.

Vi är 14 pers som bor under samma tak när vi är i Skåne och alla har samma sort telefon och lägg till läsplattor så det är alltid ett galet gissel att leta reda på och reda ut detta ormbo av sladdar och laddare. Nu tog jag tag i det och markerar ifrån.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close