Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

16 juli, 2021

Min laddare, nej inte din laddare

Nu inför sommaren och delade sommarstugor så blir det ofta ett himla sjå att hålla koll på vad som är mitt och ditt. Jag har tipsat om detta tidigare men nu när jag skulle märka nya sladdar så tog jag nya bilder för det tåls att påminnas om: min laddare, inte din laddare. Jag lånar gärna ut men at the end of the day vill jag ha tillbaka min laddare.

Med färgad papperstejp marekrar jag runt både kontakt och sladd. Då kan man hitta de som hör ihop också.

Vi är 14 pers som bor under samma tak när vi är i Skåne och alla har samma sort telefon och lägg till läsplattor så det är alltid ett galet gissel att leta reda på och reda ut detta ormbo av sladdar och laddare. Nu tog jag tag i det och markerar ifrån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.