Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

25 juni, 2018

Uppgradera din handväska med ny axelrem & läderkräm

Inför sommarens resor ser jag alltid över kläder, solglasögon och väskor. Vad behöver uppdateras, vad kan användas igen?

När det kommer till handväska är det viktigt att den är säker och nära kroppen som sig bör för att slippa ficktjuvar ute på resor och så.

Nu är det ju hetare än hetast med midjeväskor igen. Vi som var med på 80-talet ställer oss nog lite frågande inför detta men som med det mesta går allt i vågor. Och sedan är det ju en väldans praktisk väska speciellt när man har värdesaker med sig.

Jag har en väska med lång axelrem jag älskat och köpte när jag blev mamma ock skulle gå mycket med barnvagn på stan. Ha det viktigaste nära, i en liten väska, var kravet. Men den där  långa axelremmen är rätt opraktisk och nu, 9 år senare, rätt omodern verkar det som.

När jag funderade på väskan och hur jag egentligen ville ha den på min kommande ressommar samtidigt som jag med smartheten från midjeväskan kom jag på att jag faktiskt kunde uppdatera den.

Gick till en väskaffär för att kolla om det fanns lösa remmar, kortare remmar, att sätta på och det gjorde det. Och i många olika färger dessutom.

Med en matchande blå snygg rem med hyskor/krokar att klämma fast samt blå läderkräm skulle nu min gamla väska bli som ny!

Så sjukt nöjd! För det får man väl vara när jag fått en helt ny, snygg och praktisk väska för bara 100 kronor.

Och det här med att putsa upp läder med fet kräm måste jag bli bättre på att göra regelbundet. Blir ju så mycket snyggare. Och håller längre så klart!

Så nu kommer min mobil, kontokort, pass och nycklar hanteras säkert i sommar. Och kanske att jag fått en mer modern look på köpet…?

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.