Följ mig:
Tips & Trix

Supertips: markera sladdsörjan

6 juli, 2014

Snart kommer vi åka på sommarturné och packningen kommer bli rigorös.

En del av packningen kommer bestå av diverse elektroniska prylar och säkert en hel kasse fylld med laddare till telefoner, läsplattor, datorer, kameror. De vi hälsar på kommer ha samma laddning med  laddare och det byts och söks efter dessa sladdar till förbannelse. ”Är det min laddare som är här i köket eller vems är det?” 

Efter förra årets sladdsvinn tänkte jag vara förberedd och markerar upp allt med washitejp. Kontaktladdare med tillhörande (löstagbara) sladd får samma färg. Nu vet vi vilka som är våra plus att vi vet vilken sladd som tillhör vilken ”klump”.

Genast känns detta elektroniska råttbo mer hanterligt!

Har en kartong med smal washitejp i olika färger men det går ju egentligen lika bra med  vanlig tejp om man skriver eller ritar på tejpen.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close