Följ mig:
Jul Portfolio

Idag går boken till tryck & du kan beställa ett signerat ex

10 september, 2021

Inlägget är reklam för egen verksamhet

Denna fredag kommer skriva sig som historisk i mitt livs lilla bok för idag går nämligen min älskade julbok Julprassel & decembermys till tryck. Min första bok, min stora dröm och en 10-årig resa har nu kommit till ända. Läs mer om boken HÄR.

Jag sitter precis just nu bredvid en utskrift på de 240 sidorna för att sista gång gå igenom boken. Finns det något kommatecken för mycket, ett ord som är placerat fel osv.  Sedan så är det ingen återvändo.

Jag kan med glädje berätta att nu finns möjligheten att förboka signerade ex av boken. Klicka HÄR för att komma till butiken.

Som du vet var det en väldig tajt bokproduktion där i våras då hela jobbet kom igång rekordsent. Det har gjort att den tidsplan vi jobbat med och mot har varit enormt pressad. Att då hinna med en signering som i alla fall adderar på en halv vecka var omöjligt. Men förlaget Polaris Fakta har på riktigt trollat med knäna och liksom fått fram mer tid mot alla odds så jag kommer kunna signera en del böcker.

Så, nu måste jag gå tillbaka till utskriften och se till att den kommer iväg till tryckeriet och sedan förhoppningsvis vidare hem till dig. Som sagt; HÄR kan du förboka ditt ex.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Therese S 10 september, 2021 at 11:00

  Så spännande! Förstår att det är en stor dag för dig.
  Och nu är det beställt och klart, ser fram emot att få bläddra i den med en stor kopp glöggte framför brasan!

  • Svara Helena Lyth 10 september, 2021 at 15:35

   Åh Therese! Va glad jag blir. Hoppas innerligt att du kommer gilla den och få mycket inspiration av den. I många år.

   Kram
   Helena

 • Svara Tomas Rolfhzon Ekman 10 september, 2021 at 11:06

  Även fast jag är man så inspireras man av det man ser på din sida. Helt klart ett plus på min egna jakt på ett drömlikt verkställande.

  • Svara Helena Lyth 10 september, 2021 at 15:34

   Hej Tomas. Så innerligt glad jag blir av att höra. Önskar ju högst av allt att jag kan inspirera alla. Stort tack för dina ord.

  Lämna en kommentar

  Close