Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

10 september, 2021

Idag går boken till tryck & du kan beställa ett signerat ex

Inlägget är reklam för egen verksamhet

Denna fredag kommer skriva sig som historisk i mitt livs lilla bok för idag går nämligen min älskade julbok Julprassel & decembermys till tryck. Min första bok, min stora dröm och en 10-årig resa har nu kommit till ända. Läs mer om boken HÄR.

Jag sitter precis just nu bredvid en utskrift på de 240 sidorna för att sista gång gå igenom boken. Finns det något kommatecken för mycket, ett ord som är placerat fel osv.  Sedan så är det ingen återvändo.

Jag kan med glädje berätta att nu finns möjligheten att förboka signerade ex av boken. Klicka HÄR för att komma till butiken.

Som du vet var det en väldig tajt bokproduktion där i våras då hela jobbet kom igång rekordsent. Det har gjort att den tidsplan vi jobbat med och mot har varit enormt pressad. Att då hinna med en signering som i alla fall adderar på en halv vecka var omöjligt. Men förlaget Polaris Fakta har på riktigt trollat med knäna och liksom fått fram mer tid mot alla odds så jag kommer kunna signera en del böcker.

Så, nu måste jag gå tillbaka till utskriften och se till att den kommer iväg till tryckeriet och sedan förhoppningsvis vidare hem till dig. Som sagt; HÄR kan du förboka ditt ex.

Comments (4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.