Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

28 februari, 2018

Fotografering i köket idag & frossar i blodapelsiner

Har en arbetsdag i köket i dag. Stor fotografering för Cervera som blev så härlig och jag hoppas ni kommer gilla. Köket runt omkring min bild däremot har varit så fantastik kaosigt. Fast på ett bra sätt. Mat, saker, papper, kassar, glas, porslin, ostar, stekpannor, fikon och allt möjligt i en salig blandning av det som också är vårt köksvanliga liv. Som att jag inte förstod vad det var för turkost som kom in i bilden jag höll på att ta – det var dotterns läxpärm och jag råkade även lägga en rekvisita-mögelost på en räkning. Det finns fördelar och nackdelar med att jobba hemma så att säga.

Nu sitter jag här, exakt här vid skärmen. Ska redigera bilder, skriva offert och komma på ett sommarupplägg för en kund. Solen lyser starkt så lite sommarfeeling kan man ju få tack vare den men det är rent ut sagt skitkallt. 16 grader inomhus!!! Helt vitt ute. Värmer mig med te och boostar med c-vitaminer. Ni missar väl inte blodapelsinerna nu för guds skull!

Köpte en bukett till rekvisita men den visade sig inte alls passa. Då blev den inte rekvisita utan min onsdagasbukett då ‘rå.

Katterna går ut för att sen komma in efter typ 75 sekunder. De verkar inte vara vinterkatter.

Om man äter apelsinmarmelad – får man i sig en duktig mängd c-vitamin då också? Vi låtsas det, eller hur?!

SparaSpara

SparaSpara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.