Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

30 oktober, 2021

Snyggt & enkelt halloweenpynt – för vuxna

Snyggt & enkelt halloweenpynt – för vuxna innehåller adlink

Halloween har en tendens att luta mest åt barn. För modligen för att barnen (läs föräldrarna) behövde något att ta sikte på för den långa hösten ända fram till jul. Vi var snabba här i Sverige på att anamma denna högtid från den anglosaxiska världen.

Men så klart kan vi vuxna också få fira detta, helt utan barnsliga spöken och pumpor om man så vill. Och inte heller dra det åt det galet blodiga. Jag kommer här med ett tips som är rasande enkelt, blir snyggt och passar in överallt. Små fladdermöss av sidenband.

Det jag gör är att jag knyter svarta sidenband (så många knutar som behövs för att bandet ska sitta still) och klipper ändarna snett uppåt, så de formas till vingar. För extra effekt kan man med tunn pensel och hobby-/akrylfärg dutta dit två ögon.

Du som varit med mig länge känner igen dessa. Jag gjorde dem på grenar och runt servetter HÄR redan 2014. Så med det sagt kan du alltså pimpa exakt vad som helst som går att knyta runt.

Den här ljusstaken, Myst tree candelholder, har jag suktat efter i ett års tid och nu är den här, perfekt till halloween ju. Men jag tänkte faktiskt mest på julen när jag först såg den. Kommer bli så vacker med röda ljus. Se den HÄR.

Vill du ha mer halloweentips. Då klickar du genast HÄR och du lär bli överöst. Mitt halloweenarkiv börjar bli digert. Läger för en halloweenbok…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.