Följ mig:
Portfolio

Köp min julbok ”Julprassel & decembermys”

3 december, 2021

Reklam för min bok Julprassel & decembermys

Jag är så glad över det fina mottagande min julbok Julprassel & decembermys tagit emot. Världens finast recensioner på Bokus och alla de kommentarer, meddelanden och mejl jag fått är hjärtevärmande. Nästan svårt att ta in allt. Överväldigad!

Boken har haft lite problem på vägen med en tight produktionstid i våras men även trubbel när den väl var på plats. Den sålde slut fortare än vad någon kunde ana. En andra upplaga beställdes kvickt men alla insåg att det skulle bli tomt på hyllorna ett tag. Nu visade det sig att pandemin slagit hårt på Polens tryckerier där många fått stänga. Sedan är det pappersbrist i hela världen så många böcker har fastnat på tryckerierna. Så väl min andra upplaga. Och sedan, när den väl var tryckt och skulle bindas till en bok så exploderade bindningsmaskinen. Vad är oddsen på detta??? Alla författare vill ju få ut sina böcker till jul men då min bok ju är en JULbok så skulle ju jag bli extra glad om just den kunde få komma loss.

Nu ska det dock ha kommit loss en första del av de 4000 som tryckts så ÄNTLIGEN går det att köpa boken igen. Så köp den HÄR och mys hela vägen fram till jul.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Lena 4 december, 2021 at 21:15

    Har precis beställt den, Helena! Jag gillar dina tips och älskar dina bilder övrigt så den kommer jag tycka om, det vet jag. Ha en härlig andra advent som är imorgon. // Lena i Jönköping

  • Svara Maggie 5 december, 2021 at 22:43

    Jättemysig bok! Så glad för den! <3

  • Lämna en kommentar

    Close