Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

3 december, 2021

Köp min julbok “Julprassel & decembermys”

Reklam för min bok Julprassel & decembermys

Jag är så glad över det fina mottagande min julbok Julprassel & decembermys tagit emot. Världens finast recensioner på Bokus och alla de kommentarer, meddelanden och mejl jag fått är hjärtevärmande. Nästan svårt att ta in allt. Överväldigad!

Boken har haft lite problem på vägen med en tight produktionstid i våras men även trubbel när den väl var på plats. Den sålde slut fortare än vad någon kunde ana. En andra upplaga beställdes kvickt men alla insåg att det skulle bli tomt på hyllorna ett tag. Nu visade det sig att pandemin slagit hårt på Polens tryckerier där många fått stänga. Sedan är det pappersbrist i hela världen så många böcker har fastnat på tryckerierna. Så väl min andra upplaga. Och sedan, när den väl var tryckt och skulle bindas till en bok så exploderade bindningsmaskinen. Vad är oddsen på detta??? Alla författare vill ju få ut sina böcker till jul men då min bok ju är en JULbok så skulle ju jag bli extra glad om just den kunde få komma loss.

Nu ska det dock ha kommit loss en första del av de 4000 som tryckts så ÄNTLIGEN går det att köpa boken igen. Så köp den HÄR och mys hela vägen fram till jul.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.