Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

8 november, 2023

Snurra flaskan med mig

Jag får många frågor om intervjuer nu vilket jag tycker är så kul. Det kan vara om novent som senast på tv, hur man sätter igång kreativitet, eller något väldigt speciellt som jultallrikar. Journalister behöver nån som kan prata om ett ämne och jag är lätt att hitta via google visar det sig. Eller så kan det vara så att någon vill just ha mig då de känner till mig.

Nu var det Vinbörsen som ville ha med mig i deras “snurra flaskan”. Du vet den där leken när man snurrar en flaska och som oftast är det väl sanning eller kånka man då frågar? Nu var det sanning som gällde då jag fick roliga frågor som Vem vill du dricka vin med – död eller levande? Säg något ingen vet om dig och vilken är den godaste pizzan?

Så läs HÄR om du vill veta lite mer om mig. Pinsamheter utlovas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.