Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

26 februari, 2022

Vår älskade funkiskåk är med i senaste Hus & Hem

[wordpay_ad type=”float” blur=1]

Jag hade helt glömt bort det. Den stora fotografering som var här för ett år sedan. Det var Camilla Julner och Sofi Sykfont som var här för att göra ett hemma-hos-reportage för Hus & Hem. En solig dag fick vår 82-åring stå modell. En dag då funkiskåken visade upp sig från sin allra bästa sida.

Så om du vill se och läsa mer om vårt hus så är det löp å köp i butik eller spring till bibblan.

Det blev ett riktigt stort reportage. Mycket större än vad jag trodde, hela 13 sidor! Det känns så mäktigt att se.

Och något som slår mig är hur mycket färg och kreativitet vi fyllt hemmet med. Och plats för oss. Något varken jag eller maken gillar är hem som inte ger utrymme för att kunna röra sig enkelt. Att det är ömtåligt eller saker som mest ser bra ut mer än att de är sköna, bekväma.

Som du vet, den där klänningen man tycker är så snygg men när man har den på sig så kan man inte röra sig. Det går bort.

Tre uppslag av hela reportaget. Jag hoppas du blir inspirerad på något sätt. Och mitt hem, det samlar jag under kategorin “Hemma hos mig” där du kan hitta en hel del också.

Ha en fin lördag nu!

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.