Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

7 april, 2022

Kolla in all påsk i mitt flöde!

[wordpay_ad type=”float” blur=1]

Att det är påsk om en vecka råder det inget tvivel om. Jag var tvungen att kolla in mitt Instagram-flöde och det gav verkligen en tydlig indikation om vilken årstid, säsong och högtid vi är mitt uppe i.

Det som slår mig är hur GALET många bilder jag tar. Ja för jag gör ju allt själv; jag klurar på saker och idéer, köper in material, skapar, fotar, filmar, redigerar och skriver texter varje dag samtidigt som jag försöker klura ut hur sociala medier funkar. Det är inte lätt att synas idag och komma ut ur bruset bland alla duktiga kreatörer. Dina klick på hjärtat på Instagram och att du tittar in här betyder då så mycket!

Jag är så glad över att få ha möjligheten att få jobba med min kreativitet som råvara så att säga. Att jag har fantastiska kunder som önskar samarbeta och skapa ihop. Det gör att jag kan fortsätta ge dig gratis pyssel, recept och annat jag fyller mina rutor med.

Jag hoppas att du som följer mig, oavsett plattform, känner att jag ger dig inspiration. Jag ser mycket fram emot våren och resten av 2022. Om nu världen tillåter kommer det bli ett kreativt år hos mig. Hoppas du vill haka på och vill du mig något, säga en tanke eller komma med fråga får du mer än gärna skicka en kommentar här, på Facebook eller Instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.