Följ mig:
Min dag

Är vi inte alla Zlatan ändå?

6 maj, 2022

Jag kommer på mig själv med att jämföra mig. Blir så arg på mig själv för jag trodde att jag kommit längre och bestämmer mig för att lägga ner telefonen.

Vissa är Zlatan. Men det är få som är det. Sen så finns det en hel drös som också är bäst. Fast i en annan liga. Kanske i sin kommun, sin bransch, i sitt kvarter, i sin familj. Vissa kanske inte vill bli bäst i världen, det kanske räcker fullt och väl att vara uppskattad av sitt lilla gäng. För de tycker att du är världsbäst, de tycker att du är Zlatan.

Jag var asdålig på matte i skolan och med det så har jag alltid känt stark skepsis för siffror hela livet. I sociala medier är siffror det man bedöms på. Hur många följare, hur många likes, hur stor räckvidd. Men om man med sitt lilla fönster här kan få endast 1 person att känna sig inspirerad har jag för 17 gubbar lyckats. För det är ju därför jag finns här. För visst fick jag ett dm från en som berättade hur hon pysslade med sin son efter mina instruktioner och hon tackade mig. Denna 1 räcker för mig.

Jag tar upp telefonen igen och känner istället ”vad härligt duktiga alla är” och är 100% imponerad. Det finns plats för både Zlatans och Korplag. Sån jäkla tur!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Katarina 9 maj, 2022 at 07:25

  Helt rätt! Du gör en superbra jobb och är en Zlatan för många av oss här ute.

  • Svara Helena Lyth 9 maj, 2022 at 20:09

   Åh men tack snälla Katarina. Vad fint sagt.

   Kram
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close