Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 maj, 2022

Är vi inte alla Zlatan ändå?

Jag kommer på mig själv med att jämföra mig. Blir så arg på mig själv för jag trodde att jag kommit längre och bestämmer mig för att lägga ner telefonen.

Vissa är Zlatan. Men det är få som är det. Sen så finns det en hel drös som också är bäst. Fast i en annan liga. Kanske i sin kommun, sin bransch, i sitt kvarter, i sin familj. Vissa kanske inte vill bli bäst i världen, det kanske räcker fullt och väl att vara uppskattad av sitt lilla gäng. För de tycker att du är världsbäst, de tycker att du är Zlatan.

Jag var asdålig på matte i skolan och med det så har jag alltid känt stark skepsis för siffror hela livet. I sociala medier är siffror det man bedöms på. Hur många följare, hur många likes, hur stor räckvidd. Men om man med sitt lilla fönster här kan få endast 1 person att känna sig inspirerad har jag för 17 gubbar lyckats. För det är ju därför jag finns här. För visst fick jag ett dm från en som berättade hur hon pysslade med sin son efter mina instruktioner och hon tackade mig. Denna 1 räcker för mig.

Jag tar upp telefonen igen och känner istället ”vad härligt duktiga alla är” och är 100% imponerad. Det finns plats för både Zlatans och Korplag. Sån jäkla tur!

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.