Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

9 maj, 2020

Förbereder kalasiga tips för Nyhetsmorgon imorgon

Nu pumpas det ballonger och packas glada saker för tidigt imorgon bitti går lasset mot Gärdet och TV4-huset. Jag ska inspirera till utomhuskalas för i Nyhetsmorgon. Så klart ska då ballonger vara med för vad är bättre än ballonger???

Älskar denna bild från arkivet. Min minste gos som hjälpte till när det var kalas. Och det är väl ett av de bästa tipsen för skals överlag: ta hjälp!

Har några inlägg här på bloggen så om du vill ha tips redan nu kan du se dessa för barnkalas ute och trädgårdsfest.

Hoppas du vill titta och hålla tummarna på söndag morgon. Alltid lika nervöst. Och nu måste jag komma på vad jag ska ha på mig…

Comments (2)

 • Åh kommer definitivt kolla!
  En fråga, kan inte du skriva ett blogginlägg om din trädgård och hur du tänker och vad du tex planterar , möbler mm.
  Hade varit fantastiskt kul!
  Ha en fin lördag! ☀️ /Jessika

  • Hej Jessika! Tack snälla för idéen. Det ska jag verkligen göra. Inte för att jag är något proffs eller har stora planer men det är ju ändå en trädgård jag gillar och kan dela med mig av hur tankarna går.

   Kram
   Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.