Följ mig:
Min dag Portfolio

Nä men – jag hamnade på topplistan igen

27 september, 2022

Jag måste bara få dela med mig av vad som hände i helgen – min älskade bok Julprassel & decembermys hamnade igen på topplistan. Det var den tredje bäst sålda boken – alla kategorier! Och det är ju helt himlastormande. Böcker hamnar ofta på listorna när de släpps, är helt nya, för det är mycket fokus på den i olika sammanhang och media men att den får sig ett uppsving ett år efter släpp hade jag väl aldrig trott.

Väldigt överväldigad måste jag säga. Tack till alla som också vill julmys redan nu.

Jag själv är inne i en helt galen produktion nu. Det är deadlines för fotograferingar och texter framför nästippen och jag lägger upp arbetsdagens schema från jag vaknar tills jag stupar i säng. Idag glömde jag bort att äta lunch. Väldigt roligt men helt galet intensivt.

Nu sitter jag här på tisdagskvällen och ska kliva på kvällspasset. Kanske det blir ett nattpass också. Får se hur länge jag kan tänka klart. För att ge mig lite mjuk inramning så tände jag precis en brasa och satte på den bästa musiken för stunder som dessa; min noventlista. Ja det gäller att klappa medhårs nu när man är lite ömhudad så att säga.

Men det jobb jag nu lägger ner kommer absolut vara värt varenda sekund av sömnbrist och det hoppas å tror jag du också kommer tycka om ett tag när allt landar hos dig. Hoppas jag.

Ha en fin kväll. Jag kämpar på.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Miriam 27 september, 2022 at 18:54

  Heja dig! Hoppas du får tid för återhämtning, och att du verkligen snart får en fungerande diskmaskin!!

  • Svara Helena Lyth 29 september, 2022 at 10:44

   Tusen tack. Det är så intensiv period nu men det är väldigt roliga saker jag får jobba med så jag får verkligen inte klaga. Och vet du – det hoppas jag med. Idag insåg jag att vår yngste son som fyller 9 snart och levt en niondel av sitt liv utan ett hem med diskmaskin, ha ha.

   Kram
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close