Följ mig:
Höstpyssel Portfolio

Mina höstpyssel i en tidning nära dig just nu

31 augusti, 2020

Jag har bloggat nästintill varje dag i 9 år så att se mina saker läsas av andra och höra att det inspirerar till eget skapande runt om i landet gör mig så glad varje gång, men att få se mina bilder och idéer på pränt är något speciellt ändå.

Just nu finns några av mina bästa höstpyssel i tidningen M-Magasin. Enkla pyssel och DIY’s som passar bäst på de lite ruskiga och mysiga dagarna framöver.

Min dröm, ska jag absolut erkänna, är att få lägga alla mina pyssel i en bok. Den drömmen blir ju ännu större när jag ser dem så här blädderbart i tidningen. Visst borde det gå? Skulle du vilja ha den boken?

Nu finns det tyvärr inget doftfilter här men om det gick skulle du kunna njuta av den fantastiska doften av bivax. Vackert för både öga och näsa alltså.

Så, om du vill pyssla til det och mysa i höst tycker jag du ska löpa och köpa M-Magsin omedelbums.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Dorte Tolfsby 31 augusti, 2020 at 18:59

  Jeg vet ikke om jeg får tak i M bladet i Norge. Kan forsøke om en ukes tid. Vet at utenlandske magasiner alltid kommer en god del senere. Men boken din skal jeg ha ?? om jeg så må reise til Sverige…. Så bare skriv du, please ?

  • Svara Helena Lyth 1 september, 2020 at 10:16

   Men gulle dig Dorte! Blir alldeles rörd. TACK!!!

   Kram/Klem
   Helena

 • Svara Åsa 31 augusti, 2020 at 19:10

  Ja gör en bok med dina pyssel. Jag skall köpa den ❤️. Ditt kräftbröd var superfint. Mvh Åsa

  • Svara Helena Lyth 1 september, 2020 at 10:16

   Åh tack Åsa! Vilka fina ord du ger mig!

   Kram
   Helena

 • Svara Eva Åkesson 2 september, 2020 at 15:37

  Hej!
  Fick M-magasin nr 13 september idag. Blev besviken när jag inte hittade ditt reportage. Var finns det?

  • Svara Helena Lyth 2 september, 2020 at 17:25

   Åh, det var i numret innan. Den jag köpte när jag var i butiken. Jag gick inget ref.ex. till mig så jag köpte själv.

   Är du preunumerant har du kanske det gamla numret?

   kram
   Helena

   • Svara Eva Åkesson 3 september, 2020 at 14:18

    Hej och tack för svar.
    Tyvärr så var detta första numret av min prenumeration.
    Ser så mysigt ut på bilderna.
    Tack för en inspirerande blogg.

    • Svara Helena Lyth 3 september, 2020 at 14:34

     Så ledsen att du hamnade fel i din prenumeration. Om du tittar här: https://helenalyth.se/category/pyssel-och-diy/pyssel-till-hosten/ så finner du passande höstpyssel. Om än i digital form. Lite plåster på såren tänker jag.

     Kram
     Helena

     • Eva Åkesson 4 september, 2020 at 08:26

      Tack! Så väldigt gulligt av dig.
      Kram
      Eva

     • Helena Lyth 4 september, 2020 at 08:52

      Så lite så 🙂

  Lämna en kommentar

  Close