Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

31 augusti, 2020

Mina höstpyssel i en tidning nära dig just nu

Jag har bloggat nästintill varje dag i 9 år så att se mina saker läsas av andra och höra att det inspirerar till eget skapande runt om i landet gör mig så glad varje gång, men att få se mina bilder och idéer på pränt är något speciellt ändå.

Just nu finns några av mina bästa höstpyssel i tidningen M-Magasin. Enkla pyssel och DIY’s som passar bäst på de lite ruskiga och mysiga dagarna framöver.

Min dröm, ska jag absolut erkänna, är att få lägga alla mina pyssel i en bok. Den drömmen blir ju ännu större när jag ser dem så här blädderbart i tidningen. Visst borde det gå? Skulle du vilja ha den boken?

Nu finns det tyvärr inget doftfilter här men om det gick skulle du kunna njuta av den fantastiska doften av bivax. Vackert för både öga och näsa alltså.

Så, om du vill pyssla til det och mysa i höst tycker jag du ska löpa och köpa M-Magsin omedelbums.

Comments (10)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.