Följ mig:
Min dag

Idag är det jag och Tracy. Och Tracy har en hämnd

18 oktober, 2013

Nu är det dryga veckan kvar tills jag ska skita ut en soffgrupp, för att citera Babben Larsson, så jag passar på att vila allt jag kan. Vad kan då vara bättre än att bänka sig framför tv.n med en dvd-box? Har varit lite dålig på att vila ordentligt hittills. Det är ju alltid nåt som ska fixas… Men nu så!

Vilken rulle blir det då? Jo, en favvis från min tidiga ungdom; Tracys Hämnd. Minns ni den? Sidney Sheldons glammiga och åttiotaliga serie om den snygga kåkfararen som blir glamourtjuv. Nu så, nu blir det axelvaddar, hårspray, män i tredelade kostymer och synttrummor.

Sen så är det lite pumpapyssel och ”proppkakor” som står på schemat, men det återkommer jag med.
Ha en fin höstfredag.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Johanna (Johannas julblogg) 18 oktober, 2013 at 11:12

  En gammal favorit! Slappa nu och ha det skönt!

  • Svara Helena - amelia.se 18 oktober, 2013 at 15:50

   Tack Johanna!! 🙂

   Kram!

 • Svara Helena N 18 oktober, 2013 at 11:27

  Visst minns jag ”Tracy” 🙂
  Ja passa verkligen på att vila nu när du kan finis!
  Det är ju som sagt tredje bebben som skall komma och den kanske har mer bråttom ut än du tror, och nyfiken på sin nya familj 🙂
  Kramis
  http://helenanygrund.blogg.se

  • Svara Helena - amelia.se 18 oktober, 2013 at 15:50

   Tack, vilar så gott jag kan. Ska bara fixa lite tvätt, laga middag och hämta barn… Men längtar efter chipsskålen i soffan med min goa familj. Nu tar vi fredag!!

   Ha en underbar helg!!
   Stor kram!

 • Svara Jessica 18 oktober, 2013 at 12:47

  SWEET! JAg var lite för liten när den gick på tv, men mamma kollade så man har ju ändå ”minnena”. Sen såg jag om den på 90-talet. Det är Tracy, Törnfåglarna och Tillbaka till Eden…åh 80s at itś best!

  • Svara Helena - amelia.se 18 oktober, 2013 at 15:49

   TILLBAKA TILL EDEN!!!!! Wow, det var inte i går. Jisses vad min mamma och jag var klistrade framför den. Så j-la bra, som jag minns den. För om jag såg den nu skulle säkert det upplevas annorlunda.

   Ha en härlig helg!
   Kram

 • Svara http://johannaunderytan.blogg. 18 oktober, 2013 at 14:13

  Åh! Tracys Hämnd. En gammal favoritfilm.Måste få fatt på den igen! 🙂
  /Johanna

  • Svara Helena - amelia.se 18 oktober, 2013 at 15:47

   Eller hur!? Så roligt att se den igen, typ 25 år senare… Inte riktigt som jag minns men lika härlig!

   Trevlig helg!

  Lämna en kommentar

  Close