Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

18 oktober, 2013

Idag är det jag och Tracy. Och Tracy har en hämnd

Nu är det dryga veckan kvar tills jag ska skita ut en soffgrupp, för att citera Babben Larsson, så jag passar på att vila allt jag kan. Vad kan då vara bättre än att bänka sig framför tv.n med en dvd-box? Har varit lite dålig på att vila ordentligt hittills. Det är ju alltid nåt som ska fixas… Men nu så!

Vilken rulle blir det då? Jo, en favvis från min tidiga ungdom; Tracys Hämnd. Minns ni den? Sidney Sheldons glammiga och åttiotaliga serie om den snygga kåkfararen som blir glamourtjuv. Nu så, nu blir det axelvaddar, hårspray, män i tredelade kostymer och synttrummor.

Sen så är det lite pumpapyssel och “proppkakor” som står på schemat, men det återkommer jag med.
Ha en fin höstfredag.

Comments (8)

 • SWEET! JAg var lite för liten när den gick på tv, men mamma kollade så man har ju ändå “minnena”. Sen såg jag om den på 90-talet. Det är Tracy, Törnfåglarna och Tillbaka till Eden…åh 80s at itś best!

  • Helena - amelia.se

   Eller hur!? Så roligt att se den igen, typ 25 år senare… Inte riktigt som jag minns men lika härlig!

   Trevlig helg!

  • Helena - amelia.se

   TILLBAKA TILL EDEN!!!!! Wow, det var inte i går. Jisses vad min mamma och jag var klistrade framför den. Så j-la bra, som jag minns den. För om jag såg den nu skulle säkert det upplevas annorlunda.

   Ha en härlig helg!
   Kram

  • Helena - amelia.se

   Tack, vilar så gott jag kan. Ska bara fixa lite tvätt, laga middag och hämta barn… Men längtar efter chipsskålen i soffan med min goa familj. Nu tar vi fredag!!

   Ha en underbar helg!!
   Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.