Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

3 oktober, 2022

Det är så kaosigt nu! Men jag har bra musik i alla fall

Ja som du märkt så är inte min blogg den mest pulserande, inspirerande och väluppdaterade platsen på internet just nu. Varför? – för att jag har årets roligaste projekt just nu som jag inom några veckor ska berätta om. (Åh, jag hatar att vara så här hemlig men papper har skrivits under så jag gör kontraktsbrott om jag avslöjar…)

Detta tar exakt all min tid. Och mitt hus verkar det som. Känns som hela hemmet har blivit en fotostudio och när den redan innan är i ett kaos med köksrenoveringen, eller vattenskadereprationen senare, så är det ju då stökigt precis överallt. Och jag har fått skjuta på min renovering eller ommöblering av arbetsrummet på övervåningen så för att jag ska komma till min säng måste jag kliva över lådor med bråte. Det är tur att man kan få sig en släng av hemmablindhet så man kan hantera det ändå.

Men för att komma med någon sorts av positiv sida här från mig så vill jag dela med mig av den spellista jag har i lurarna på så hög volym min tinnitus tillåter. Låtar jag får enrom energi av och allt går då lite lättare. Du hittar listan på 7 minuter 3 minuter HÄR.

Ha en fin måndag nu. Om du letar efter mig så är jag nånstans mellan kökets stök och dotterns tangenter.

Comments (3)

    • Jag fick tinnitus 1997 och det var tufft första åren. Nu har jag lärt mig att leva med det. Främst är det riktigt jobbigt när jag är stressad och då gäller det att verkligen jobba ner pulsen och få bort stressen. Sedan så ser jag till att alltid ha musik i högtalarna för då “göms” tinnitusen.

      Kram
      Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.