Följ mig:
Hemma hos mig Min dag

Det är så kaosigt nu! Men jag har bra musik i alla fall

3 oktober, 2022

Ja som du märkt så är inte min blogg den mest pulserande, inspirerande och väluppdaterade platsen på internet just nu. Varför? – för att jag har årets roligaste projekt just nu som jag inom några veckor ska berätta om. (Åh, jag hatar att vara så här hemlig men papper har skrivits under så jag gör kontraktsbrott om jag avslöjar…)

Detta tar exakt all min tid. Och mitt hus verkar det som. Känns som hela hemmet har blivit en fotostudio och när den redan innan är i ett kaos med köksrenoveringen, eller vattenskadereprationen senare, så är det ju då stökigt precis överallt. Och jag har fått skjuta på min renovering eller ommöblering av arbetsrummet på övervåningen så för att jag ska komma till min säng måste jag kliva över lådor med bråte. Det är tur att man kan få sig en släng av hemmablindhet så man kan hantera det ändå.

Men för att komma med någon sorts av positiv sida här från mig så vill jag dela med mig av den spellista jag har i lurarna på så hög volym min tinnitus tillåter. Låtar jag får enrom energi av och allt går då lite lättare. Du hittar listan på 7 minuter 3 minuter HÄR.

Ha en fin måndag nu. Om du letar efter mig så är jag nånstans mellan kökets stök och dotterns tangenter.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Elin 3 oktober, 2022 at 08:55

  Tyckte det var en väldigt lång lista för att kunna betas av på 7 min ;-). Tack! Den kommer pigga upp min arbetsdag..

 • Svara Mette 11 oktober, 2022 at 19:09

  Hei! Du skriver at du har tinnitus. Kan du fortelle litt om hvordan du takler det i hverdagen.

  • Svara Helena Lyth 12 oktober, 2022 at 09:50

   Jag fick tinnitus 1997 och det var tufft första åren. Nu har jag lärt mig att leva med det. Främst är det riktigt jobbigt när jag är stressad och då gäller det att verkligen jobba ner pulsen och få bort stressen. Sedan så ser jag till att alltid ha musik i högtalarna för då ”göms” tinnitusen.

   Kram
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close