Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

28 februari, 2023

Nu är bloggen uppdaterad & snygg. Eller vad tycker du?

Det sägs att det tar sju år för exakt alla celler ska ha bytts ut i en människas kropp. Att vi egentligen är helt nya människor vart sjunde år om man hårdrar det hela. Kan det då vara så att det just tagit sju år för denna blogg att få sig en ny uppfräschad design är helt i sin ordning?

Som jag skrev i söndags så har det jobbats febrilt i kulisserna för att få fram en ny design som ska vara bättre och lättare att läsa och söka i. Här ovan så ser du mobilvyn – den man ser när man läser bloggen i mobilen vilket mer än 70% av er gör så den har fått vara tongivande i designen.

Den skiljer sig inte jättemycket från den tidigare mer ära att den blivit lite mjukare med rutmönstret i kanterna och att du ska se vem du trillat in hos, dvs en bild på mig. Innan var det närbild på mitt köksbord vilket kanske inte var så jättetydligt om vem som du knackat på hos.

Så här ser vyn ut om du kommer in via en dator, laptop. Full bredd men nu utan sidospalter som bara var i vägen tidigare.

De/ni som tittar in här har två vägar (främst) in hit och det är att läsa bloggen via huvudsidan och då få hela flödet, med alla inlägg efter varann eller att man sökt sig till ett inlägg och då endast få upp det. Oavsett så vill jag att du som läser ska få så enkel och tydlig läsning som möjligt och med stora bilder då mycket av mitt material är bild. Jag hoppas du känner att detta landat väl och att du gillar det. För jag tar annars mycket gärna emot dina tankar så det kan bli ännu bättre.

Några saker ser jag som behöver ändras nu när allt gått live så du får stå ut med lite barnsjukdomar i början men kanske det bara är jag som ser dessa just nu…

Menyraden längst upp – för dig!

Som du ser så finns det en menyrad längst upp under bilden på mig. Där finns det kategorier som du ska lätt kunna använda för att söka dig till det du är ute efter som recept eller pyssel. Men jag vill verkligen uppmuntra till att använda förstoringsglaset då den ger dig verkligen snabb åtkomst till ämnen och inlägg när du söker. Tex söka på “påskpyssel” och då få upp alla inlägg med koppling till påskpyssel och sedan klicka dig vidare till valda inlägg som du känner är rätt, via första bild och rubrik.

Ja nu är den då här, mitt nya hem och den sida jag hoppas du ska gilla och känna dig bekväm med. Som sagt – säg mer än gärna vad du tycker/inte tycker om. Det hjälper mig massor.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.