Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 oktober, 2021

Klippet från Nyhetsmorgon med höstdukningar

Godmorgon! Efter en dag igår med promenad, vaniljmunksfika och makens goda Biff Rydberg med ett gott glas rött stöp jag i säng rätt tidigt. När jag går upp i ottan och har haft en sådan intensiv morgon som en direktsändning är rullar jag rätt snabbt ner rullgardinen.

Men nu har jag klippet här för dig som inte såg i går.

Om du vill ha mina tips lite lugnare i textform finns de HÄR och sedan listan med sakerna jag visar HÄR. Hoppas du blev inspirerad.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.