Följ mig:
Inredningstips allmänt Portfolio Samarbeten Trender | Inspiration

Mina utvalda favoriter

5 februari, 2020

Mina utvalda favoriter är ett annonssamarbete med Jotex

Jag fick den mycket spännande frågan om jag kunde välja ut mina personliga favoriter ur Jotex sortiment och liksom skapa en shop-in-shop i deras webbshop. Vilken ära och vilken utmanade uppgift då det finns massor så klart.

Då jag bor i ett funkishus och min inredningsstil klappar för eran 30- och 40-tal så kunde jag se att de ting ur sortimentet jag valt på något sätt höll ihop och just andades min personliga stil. Bra, då det var uppdraget ju!

Klicka HÄR så kommer du till mina utvalda favoriter. Kanske du hittar någon favorit du med?

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Åsa 5 februari, 2020 at 19:47

  Vilka fina grejor du har valt ut. Jag gillar skåpet ❤️. Mvh Åsa

  • Svara Helena Lyth 7 februari, 2020 at 12:08

   Härligt att få drömma sig till ett helt nytt möblemang, ha ha. Ja, det där skåpet är verkligen helt ljuvligt.

   Önskar dig en fin fredag
   Kram
   helena

  Lämna en kommentar

  Close