Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 februari, 2020

Mina utvalda favoriter

Mina utvalda favoriter är ett annonssamarbete med Jotex

Jag fick den mycket spännande frågan om jag kunde välja ut mina personliga favoriter ur Jotex sortiment och liksom skapa en shop-in-shop i deras webbshop. Vilken ära och vilken utmanade uppgift då det finns massor så klart.

Då jag bor i ett funkishus och min inredningsstil klappar för eran 30- och 40-tal så kunde jag se att de ting ur sortimentet jag valt på något sätt höll ihop och just andades min personliga stil. Bra, då det var uppdraget ju!

Klicka HÄR så kommer du till mina utvalda favoriter. Kanske du hittar någon favorit du med?

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.