Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

21 mars, 2023

Jag skrek rätt ut!

Ja men vad annars kunde jag göra? Jag var inte alls beredd på att min bok skulle få en helt egen vepa från golv till tak inne på Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan.

Idag har jag varit nästan hela dagen på stan för möten och ärenden. Bäst att passa på när jag ändå är inne tänkte jag. Så när jag gick vid NK så kom jag på att Akademibokhandeln ju ligger precis runt hörnet och de kanske nu fått in min bok. Det skulle vara kul att få se den i hyllan.

Jag gick in och fick se den på en hylla lite så där som på ett torg. Jag kände hur det gick som ett rys över hela kroppen och blev helt stum. Detta var stort. Och sedan…

såg jag skylten. Jisses, jag och boken finns på riktigt tänkte jag då. Jag backade för att ta en stor bild och går rätt in i…

en gigantisk vepa. Jag hade absolut ingen aning om att Akademibokhandeln valt att göra en sådan för lanseringen. Jag blev så överraskad och överrumplad så jag på riktigt skrek rakt ut.

Från golv till tak. Med min bild tagen en solig dag i oktober på mitt köksbord i köket.

Jag försökte ta in det hela men vet inte om jag ännu riktigt gjort det. Jag är helt överlycklig och så otroligt tacksam över allt som hänt mig. Gladare än gladast och samtidigt pinsamt införstådd i att personalen måste undrat vem hon var som plötsligt skrek där i hörnan av kok- och livsstilsböcker, ha ha. Men jag bjuder på det!

Comments (3)

  • Men så härligt! då måste ju AK verkligen gilla den😊 kanske det var lite konstigt att du inte visste hur de skulle göra reklam för boken, men nu fick du ju bli glatt överraskad istället.

  • Kristina Carlsson

    Härligt, vilken häftig upplevelse! Heja dig! Fick hem mitt signerade exemplar härom veckan, och gillar den skarpt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.