Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

22 november, 2023

Mina julpyssel i Amelia Jul

Ja jag blir nog inte mer cover girl än detta, ha ha. En superära att få vara med i den härliga julbilagan från Amelia. En fullproppad tidning med – som omslaget säger, 239 tips.

Och 4 av dem är då mina. De är från min bok Vardagsvackert & festfyrverkeri och så kul att se hur den får plats här.

Samt då en intervju med mig. Att få höra att jag är glansigt elegant är ju inte dumt alls måste jag säga. Tack för det!

Jag sitter lite på händerna med att lägga upp pyssel och inspo till jul faktiskt (jag har nog aldrig haft så mycket förberett som i år så det lär bli så det kokar över här sen…). Jag vill inte bränna av mitt fyrverkeri för tidigt så att julen känns blek och tömd när den väl är.

Jag ser på tex Instagram att många lägger upp gamla bilder och tips, gärna visa förra årets jul och det är ju absolut ett bra sätt att inspirera sina följare men blir det inte då kaka på kaka? Att först se den gamla och sedan den nya? Och hur stor skillnad blir det? Jag har i alla fall mer eller mindre exakt samma pynt år från år. Ja, lite som det är med julen – att det är en upprepning av traditioner.

Hur ser du på det? Vill du ha inspiration redan nu eller gillar ni att jag väntar lite…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.