Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 oktober, 2023

Hur det ser ut hos mig nu: kontraster!

Det som både snurrar i mitt huvud och det som hamnar i mina kanaler, på mitt instragram och här på bloggen är så vitt skilda saker som dödskallar och rosetter, väggmålning och lussebullar. Det är enormt kontraster kan jag tycka.

Och sedan är dt kontrastrika bilder. Jag älskar bilder där det är skarpa kontraster i färgerna, det som är mörkt är riktigt mörkt. Jag vet att SoMe vill att man ska ha ljusa bilder men det är inte jag. Jag vill ha det ombonat, inramat och kompakt.

Jag brukar få höra att jag kanske borde nischa mig, välja bara ett eller två ämnen i det jag gör. Men hur skulle jag – jag gillar ju inredning, mat, bak, pyssel, dukningar, gå ut och äta, resa… Och jag vill inspirera till allt detta. Jag brukar svara att INTE ha en nisch är min nisch! 

Vad tycker du? Vill du ha mer av något, mindre av något annat?

Comments (5)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.