Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

29 mars, 2023

Pyssla med mig ikväll kl 19.00

Reklam för min bok och Adlibris.com

Ikväll ska jag göra något jättekul och rätt så pirrigt faktiskt då det är första gången. Jag ska köra en live som man säger på Instagram, på adlibris.com närmare bestämt.

Vad är en live? säger du som inte är så van vid Instagram kanske. Jo det är en direktsändning på ett konto på instagram. Man postar ju nytagna ochgamla bilder och filmer på sitt konto men man kan också köra en sändning rätt ut i etern, som en livesändning alltså. Det som är kul med det är att de som tittar kan prata direkt, chatta med, den som sänder. Att man liksom gör det hela ihop.

Och nu är det då första gången jag gör detta och det ska bli så kul. Men så klart blir det ju mycket roligare om det är någon som tittar ha ha. Annars blir det mer en soloföreställning fast det gör  inget för allt pyssel, hela sändning, sparas och blir sedan som en film att titta på när man senare kan.

Och det jag ska göra är att pyssla från min bok Vardagsvackert & festfyrverkeri och då främst med påsktema. Jag hoppas du vill hänga på och kan bli inspirerad.

Just nu håller jag på att göra om vårt kök till en tv-studio med alla saker jag ska använda samt ljus. För inget är väl mer irriterande än att man inte ser ordentligt. För det är ju risken när sändningen börjar kl 19.00 och det kan skymma lite. Speciellt när det är jämnmodet och snöfall. Fast snön kanske ljusar upp kom jag på nu…

Häng med å pyssla, säg gärna hej och ställ frågor  i chatten och håll tummarna nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.